onsdag 29 oktober 2014

Ännu en död i cancer

Klas Ingesson, fotbollsspelare, dog av blodcancer i natt. Det som de kan fixa trodde jag numera. Han blev 46 år och har två söner precis som älsklingen. De båda sönerna är dock yngre än vad våra är.

Jag minns 1994 när de kom hem från VM och jag plus sönerna åkte till stan för att hälsa dem välkomna hem. Så små våra barn var då, bara nio och fem år gamla. Men det var värt resan fast vi knappt såg något där vi stod på ängarna vid Rålambshovsparken. De fick brons den gången, men det kändes som guld.

Spelar ingen roll om man har levt bra och idrottat. Cancer kan slå till ändå. Har inte ens orkat skriva om skådespelerskan Kim Anderzon som dog i cancer för nästan en vecka sedan och som liknande min älskling i sin inställning till alternativa behandlingar. Han har också en magnetmadrass och använder alternativa läkemedel samtidigt med strålning. Hon hade dock genomgått mer än honom och tagit också kemoterapi. Hon höll i gång som en tokig ända tills hon dog. Stod på scenen och åkte sedan hem för att gå in i sista stadiet. Men hann med en fest för vännerna innan det tog slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar